Deze zaterdag hadden we onze eerste thuiswedstrijd in de zaal.
We wisten dat we een zware poul zouden hebben.

Aan het begin zagen we al dat ze lange mensen hadden en dat ze meer op de korf waren gericht bij het inschieten als ons. Daar gingen we dus wat aan doen !

Na een peptalk begonnen we aan de wedstrijd.

We begonnen allemaal heel fel en geconcentreerd. Maar toch kwamen we 1-0 achter, daarna kwamen we terug tot een 3-1 voorsprong maar Vitesse kwam terug en uiteindelijk gingen we met een 4-5 achterstand de rust in. In de rust zeiden ze dat we de plaatsfouten er uit moesten halen maar dat het best wel goed ging, en dat we als een team speelde.

Na de rust was het eigenlijk een beetje het zelfde als de eerste helft. We speelde goed alleen Vitesse liep met 2 doelpunten uit tot 4-7. We kwamen wel weer terug en we waren niet heel veel slechter als hun. Wij scoorde er weer een en hun scoorde er weer een. Uiteindelijk was de uitslag 8-10. We hebben dus maar met een 2 punten verschil verloren. Het was een hele leuke en leerzame wedstrijd.  En volgende keer pakken we ze!