ODO F3 – Maassluis F2

Door Tamar

Hallo allemaal,

Gisteren onze eerste wedstrijd in de zaal gehad. Dit was nog een oefenwedstrijd, zodat we konden wennen aan de zaal.

De eerste helft ging het erg goed! Verdedigend bleven we allemaal netjes bij onze tegenstander. Helaas wilde het aanvallend nog niet helemaal lukken. Het gooien en vangen lukt nog niet altijd, waardoor we moeite hadden met aanvallen. Bij Maassluis lukte dit wel, waardoor we in de rust met 2 – 0 achter stonden.

In de tweede helft gingen we er weer vol goede moed tegenaan. Helaas was de tweede helft een beetje op. We letten niet meer goed op onze tegenstander en aanvallend stonden we teveel stil. Bij Maassluis lukte het aanvallen nog wel, waardoor zij uiteindelijk er nog veel gescoord hebben.

Volgende week moeten we voor het 'echie' gaan spelen. Als we dan een hele wedstrijd zo fanatiek en geconcentreerd blijven, dan gaan we misschien wel winnen!

We gaan deze week nog 1 keer op woensdag trainen, om 17.30 uur in de Lentiz!

Vanaf de week erna gaan we op dinsdag om 17.00 uur trainen, ook in de Lentiz!