Weidevogels A1 – ODO A2   12-5

Door Lieke

Na iets later vertrokken te zijn dan gepland, zat iedereen toch in de auto op weg naar Bleiswijk. Het was al lekker aan het regenen en helaas ging dat tijdens de wedstrijd ook vrolijk nog even verder. Na een praatje van Michiel en warmgelopen te hebben, begon de wedstrijd. Door alle regen is de stand niet bijgehouden dus ik ga het uit mijn hoofd proberen… Na een goal tegen, kwamen wij door een strafworp gelijk op 1-1. Na nog een strafworp gescoord te hebben was het 2-2. Volgens mij begon het toen erg hard te regenen en in de loop van de eerste helft scoorde Weidevogels er 5, wat de stand op 7-2 bracht. Maar met deze stand kan je de rust niet ingaan, dus werd het in de laatste minuut nog 7-3. Na een praatje en wat te drinken ging iedereen er weer goed tegenaan. Het werd gelijk 7-4 door een schot van BVL?? Maar helaas maakten Weidevogels hun kansen wel af en bij ons lukte dat helaas wat minder. Dit bracht de eindstand ook op 12-5. Helaas, maar na de zaal gaan we ze pakken en winnen wij met 12-5! Oja en omdat Bart de Vos vroeg of ik de pen wou doorgeven, bij deze is de ‘gouden kroontjespen’ voor Bart de Vos die een mooi verhaaltje gaat schrijven over onze hopelijk 2de overwinning van dit seizoen op Oranje Nassau. Liefs Lieke