ODO F3 wint de strafworpen!!

Door Tamar

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag mochten we lekker uitslapen. We hoefden pas om 10.30 uur bij de korfbal te zijn! Vandaag moesten we tegen Dijkvogels. De allereerste wedstrijd van het seizoen hadden we met 15 – 0 van hun verloren. De afgelopen weken hebben we keihard getraind; gooien en vangen, verdedigen en vrijlopen! Dit was ook echt te zien!

In de eerste helft kreeg Dijkvogels niet veel kansen, omdat wij allemaal erg netjes op onze tegenstander aan het letten waren! Wij konden ook leuk aanvallen en af en toe op de korf schieten! In de rust stonden we wel met 0 – 2 achter, maar wat was ik trots op jullie! Jullie stonden echt als kanjers te verdedigen!

In de tweede helft ging het in het begin ook erg goed! We waren erg ons best aan het doen op vrijlopen, dit is dan nog wel een beetje moeilijk, maar het gaat steeds beter. Helaas konden we ons aan het eind niet meer zo goed concentreren en lieten we Dijkvogels nog een paar keer scoren. Hierdoor was de eindstand 0 – 7.

Na de wedstrijd nemen we altijd nog 25 strafworpen en dat ging deze keer zo goed! Op de training gaan er ook al heel veel ballen in, maar nu ook nog aan het eind van de wedstrijd! Super goed! De strafworpen hebben we met 10 – 7 gewonnen!

Aanstaande woensdag gaan we trainen op het vrijlopen!