ODO A1 – EKVA/C1000Verschuren A1

Door Alex

De voorbereiding zit erop, de competitie is gestart. De eerste wedstrijd was tegen EKVA uit Almere. Bij hoog zomerse temperaturen floot de scheidsrechter om 12.30 uur in. De bezoekers namen het heft in handen en creëerden kans op kans. Meer dan een handvol daarvan was niet te missen, gelukkig deden ze dat wel. Bij ons liep het stroef, het was duidelijk nog wennen aan elkaar en aan het niveau. Toch hadden ook wij redelijk wat goede kansen, die echter ook werden gemist. Ruststand 1-3 (geen typefout). Doelpunt kwam uit een vrije bal van Diana.

De tweede helft was op alle fronten leuker, spannender en beter. De schroom was achter gelaten in de kleedkamer en de tegenstander werd meer en meer aan banden gelegd. Nadat we eerst nog op een 1-5 achterstand waren gekomen ging het steeds beter lopen. Via 3-6, 4-7 en 5-8 door doelpunten van Rick, Diana en Jesse kwamen we terug tot 7-9. Amber maakte er met een mooi afstandschot vijf minuten voor tijd 8-9 van, super. De gelijkmaker hing in de lucht, helaas konden we het laatste stapje niet meer maken en scoorde de EKVA-nen nog een laatste goal. Eindstand 8-10. Judith, Lotte en Koen bedankt voor jullie aanwezigheid.

A1, ik ben zeer tevreden met datgene wat ik in met name de tweede helft heb gezien. Laten we dat spel en die beleving meenemen naar a.s. zaterdag. We mogen dan best vroeg aantreden in het mooie Houten tegen Victum.

De volgende persoon die een stukje mag schrijven is Thom.