Fortuna/MHIR F3 – ODO F1

Door Laura

Hoi Kanjers van de F1

Gister was het dan zo ver, de eerste echte competitiewedstrijd van het seizoen! We speelden uit bij fortuna in Delft. En wat was het warm he! Maar beter dan de regen van afgelopen week bij het toernooi van Maassluis.

We begonnen de wedstrijd heel goed. De eerste helft speelde jullie heel goed over en hadden jullie ook echt lange aanvallen. Helaas vlogen ze er niet in! Bij fortuna wel helaas. Jullie stonden ook al best goed te verdedigen, maar soms waren we net te laat bij onze tegenstander. Het laatste stukje van de tweede helft vonden jullie het echt te warm worden, en waren we onze tegenstander wel heel vaak kwijt. Het is dus belangrijk dat we heel de wedstrijd met ons koppie er bij blijven. Want ook de tegenstander kan in de laatste minuten nog veel scoren. Uiteindelijk had sam ook nog een mooi doelpunt die helaas werd afgekeurd omdat hij verdedigd was. Jullie hebben allemaal heel goed je best gedaan en ook goed gespeeld. We gaan woensdag weer lekker trainen! Willen jullie allemaal iets eerder komen, zodat we met zijn alle de palen op kunnen zetten, en dan kunnen we precies om 18:00 uur beginnen! Tot woensdag

Groetjes Laura (0611075154) en Iris (0620912849)