ODO E3 – Dijkvogels E2   3-1

Door Tamar

Hallo allemaal!

Nadat we vorige week ONDO met 7 – 1 verslagen hadden, stond er vandaag een hele andere wedstrijd op het programma, Dijkvogels kwam op bezoek. Dijkvogels was al kampioen en in de eerste wedstrijd tegen hun, verloren we met 3 – 2. Zij waren net iets scherper met verdedigen toen en in de aanval liepen wij te weinig.

Nu kwamen ze bij ons op bezoek en gelukkig was het heerlijk weer. In het praatje voor de wedstrijd werden nog even de belangrijkste puntjes verteld, zoals: niet gooien naar mensen die stilstaan, uitstappen (sommige van Dijkvogels waren ook erg groot) en eerst een actie maken en dan pas gooien. In de verdediging moesten we alleen op onze tegenstander letten. Dit gebeurde in de eerste wedstrijd namelijk ook niet altijd, dan waren we teveel met die bal bezig.
In de eerste helft waren we in de verdediging nog niet helemaal scherp. DIjkvogels had erg veel korte kansen, omdat wij veel meer op de bal aan het letten waren dan op onze tegenstander. Gelukkig voor ons was Dijkvogels ook niet helemaal scherp en scoorde ze niet. Wij hadden in de aanval af en toe moeite met overspelen, omdat we het moeilijk vonden om goed uit te stappen. Gelukkig ging het steeds beter en kregen we af en toe goede kansen. In de rust stond het 1 – 0 voor ons!
De tweede helft gingen we steeds beter spelen en ook steeds beter verdedigingen. We kregen de ballen steeds makkelijker naar onze aanval, waar we goede kansen kregen. Helaas voor ons scoorde Dijkvogels ook nog een keer, maar scoorden wij ook nog 2 mooie doelpunten!

We heben met zijn allen hartstikke hard gewerkt en we waren super fel!

DInsdag gaan we weer lekker trainen en voor het teamuitje mailen we nog even!