ODO D2 – DKC D2   8-2 KAMPIOEN!

Door Martijn en Sanne

Hoi kampioenen!!!

Zaterdag stond er een hele leuke en belangrijke wedstrijd voor ons op het programma. Bij winst konden we namelijk kampioen worden. En dat was toch best een beetje spannend! De tegenstanders was DKC, een ploeg waar we tijdens de uitwedstrijd 5-5 tegen speelde. Na een kort praatje en een goede voorbereiding op het veld kon de wedstrijd van start gaan. Onze eerste aanval begon direct al erg flitsend en werd afgerond met een mooi doelpunt. En zo gingen we de rest van de wedstrijd eigenlijk gewoon door. Er werd goed rondgespeeld, afvang gepakt en voor elkaar ingesneden. Zo kregen we kans op kans en stonden we met rust 4-1 voor. Verdedigend hadden jullie het ook goed voor elkaar. Er werd goed voorverdedigd en ook het rondspelen maakten we moeilijk door lekker fel de bal te onderscheppen. In de tweede helft begonnen we wat slordiger en raakte we de bal een paar keer te snel kwijt. Dat wisten jullie gelukkig goed te herstellen en er werden gewoon nog 4 doelpunten gescoord. De scheidrechter floot af bij 8-2 en het kampioenschap was binnen! Jullie wisten dit seizoen de meeste doelpunten te scoren (30), maar jullie kregen ook de minste doelpunten tegen (17). Een super knappe prestatie en helemaal verdiend! Jullie zijn het afgelopen seizoen erg vooruit gegaan en het is heel erg leuk om dit terug te zien in de wedstrijden. We willen jullie heel erg bedanken voor het leuke seizoen. En wat een verrassing dat jullie nog een cadeautje voor ons hadden. Hartstikke leuk! Tot woensdag allemaal, dan gaan we nog even lekker trainen. Groetjes Martijn en Sanne