ODO C1 – Achilles (Hg) C2   10-6

Door JP

Goedemorgen allemaal,

Vandaag stond  er voor de C1 een wedstrijd tegen Achilles op het programma. We hadden iets goed te maken tegen deze tegenstander want de vorige keer speelden we niet onze beste wedstrijd van het seizoen daar.

En werd het uiteindelijke nog 4-4.

We spraken af dat we deze keer vanaf het begin direct fel zouden gaan starten, om ze direct te overrompelen, maar waarschijnlijk had hun coach hetzelfde gezegd want Achilles begon minstens net zo fel als wij.

Met name met het voorstappen van hen om in te snijden hadden wij erg veel moeite in de eerste helft.

Hierdoor konden zij 5 doelpunten scoren, maar gelukkig wisten wij ook goed mee te scoren en zo stond het in de rust 5-5.

In de rust hadden we nog een paar kleine tips voor jullie en hebben we afgesproken dat als we hen van scoren wisten af te houden en wij er nog 5 in zouden leggen dat we de wedstrijd gemakkelijk konden winnen.

En dat gebeurde in de tweede helft, we hadden de aanval van Achilles aardig onder controle en in onze eigen aanval wisten we paar goede doelpunten te maken, waardoor er een eindstand van 10-6 op het scorebord stond!

Prima pot gespeeld, met name in de tweede helft.

Volgende week tegen RWA hebben we nu kampioenswedstrijd, die gisteren met 12-8 van VEO hebben gewonnen, dus we dat gaat een mooie pot worden!

Weer lekker fanatiek trainen deze week en dan zaterdag vlammen!