ODO 5 – Tempo 7   10 – 14 scoren vanaf (alleen) de stip is niet genoeg

Door Rob van der Hak

Tegen een 7e team spelen heeft toch wel iets bijzonders. Niet dat je er op neer kijkt, nee dat zeker niet. Maar toch, de gedachten van menig #5 (voorheen #3) zal zich achter de oren gekrabd hebben wanneer

er voor het laatste tegen een team gespeeld werd met een lager #. Om precies te zijn, dat was een slordige 7 maanden geleden, toen we de uitwedstrijd tegen Tempo 7 speelden. Een lastig te bespelen team, zeker als je zelf niet in goeden doen bent. 'op verplaatsing' werd het 13-12 voor Tempo. Vandaag thuis op wederom een tropisch ODO veld, waarbij zelfs niet werd teruggedeinsd voor zandstorm achtige taferelen (zo voelde althans het kunstgras aan, als je je bewoog). De kuiten werden gezand-straald. L. v. B. de V. te M. (op royal garden reis) werd puik vervangen door A. v.d. A. te M.

Via een moeizaam scoreverloop behaalde #5 de rust met een op zich nog te verdedigen 3 – 5 achter-stand. Kwestie van puntjes op de i zetten in die 2e helft., zou je zeggen.Het is er niet van gekomen, dat van die puntjes op de i, dan. alhoewel het gros van #5 het idee had dat er wat te halen moest zijn, wist het vooral vanaf de stip te scoren, waardoor H.d.V. te M (die Wilhelmus van Guus) met 6x een optimale reeks haalde zoals zo vaak op de training van #5 te bewonderen valt. Het schot/de doorloop haalde slechts in een enkel geval de gewenste opening van de korf, waarbij met name de afronding van M. v.d E. v. N. te M. meer leek op een streek van de kwast. Tempo (met name de wat weinig haar hebbende heer van Hansaplast, een stuk of 6, van afstand) scoorde wel meer en ging verdiend aan de haal met de punten. Nog 2 optredens resten #5 in deze verder bloedeloze competitie. #5 is op de ranglijst vleesch noch visch oftewel in een middenmoot gerangeerd. De slotoptredens tegen KVS en Pernix moeten de gewenst 4 punten opleveren. 

 

Zijn w enog wat vergeten? D. v. A. te M. welke verleden week verdienstelijk haar entree in #5 maakte, heeft niet alle vragen over het kinderzitje kunnen beantwoorden. A. v. A. te M. heeft haar rentree gemaakt in #5 na haar onfortuinlijke geblesseerde aftocht in september. En de wereld is niet vergaan (althans, per 21-5-2011 22.54.23 uur)

 

Rob van der Hak