Avanti (P) B3 – ODO B2   7-12

Door Cynthia

Beste mensen van de B2,

 

op zaterdag 16 april gingen we op weg naar Pijnacker. We hadden al tegen de B4 en B5 gespeeld. Van de B4 hebben we gewonnen en van de B5 verloren. (logisch?) Maar we wisten dus niet wat we moesten verwachten van de B3.

Even omkleden, praatje, warmlopen en we konden beginnen!

De vakken waren: Aanval; bart, bart, anne, lieke. Verdediging; lennart, arjen, debby, cynthia.

In het begin moesten we nog even wennen, maar al snel merkten we dat Avanti een goede tegenstander was en dat dit een leuke pot  zou worden. Wij openden de wedstrijd goed door 2 doorlopen, van Bart S en Lieke! (0-2). Vlak daarna scoorde Avanti. (1-2). We konden goed rondspelen en hierdoor kon Cynthia een schot scoren (1-3). We gingen weer wisselen van vak en jammer genoeg scoorde Avanti gelijk de 2-3. Dankzij een stomme actie van Avanti kregen wij een strafworp mee, die Bart Scheffers afmaakte! (2-4). Maar net als Valto bleef ook Avanti ons volgen en maakte het 3-4.

In tegenstelling tot vorige week lieten we onze koppen niet hangen, maar knokten we voor het behouden van onze voorsprong!

Dat lieten we ook merken door een schot van Arjen, waarna Bart Scheffers volgde met nog een strafworp. (3-6). Nog net voor rust scoorde Avanti nog  een keer. (4-6)

 

RUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUST

 

Na een peptalk van Bram konden we er weer tegenaan! Sipke kwam erin voor Bart Scheffers en Lieke wisselde met Esther.

We gingen gewoon weer verder met waar we deze wedstrijd erg goed in waren: het scoren! 

We vonden het wel een leuk idee om de oefening van donderdag in de wedstrijd te proberen, en het lukte! (4-7 door Debby).

Kort daarna scoorde Cynthia een kort schot onder de korf. (4-8). We gingen weer wisselen.

Avanti vond 4 doelpunten verschil wel erg veel en bracht de stand op 5-8.
We waren goed op schot, dat bleek wel uit de doelpunten van Sipke en Lennart die vlak achter elkaar scoorden met een mooi schot. (5-10) Hierna gingen we weer foutjes maken en daar profiteerde Avanti van, door er 2 te scoren. (7-10)

Maar wij gingen maar door! Zo scoorde Esther een doorloop en maakte Cynthia de wedstrijd af met ook een doorloop! (7-12) Deze punten hebben we verdient! Goed gespeeld allemaal! We gaan gewoon voor die kampioenschap!

Volgende week zijn we vrij, dus de eerst volgende wedstrijd is het aan Debby de eer om een stukje te schrijven!

Tot dinsdag!

Cynthia