ODO A2 – Avanti (P) A4

Door Marijn

ODO A2 – Avanti A4 7-6
Vandaag gingen wij de strijd aan tegen Avanti. Er stond dus geen grote concurrent voor ons, want de wedstrijden die we eerder tegen Avanti speelden hebben we allemaal gewonnen: 11-2, 12-6, 9-6 en 6-5. Door Sabine werd de eerste aanval met een doelpunt afgesloten, een heel mooi begin van de wedstrijd! Gek genoeg werd er daarna niet overtuigend bewezen dat we beter waren, waardoor we de rust ingingen met 4-4: het resultaat van een slappe eerste helft. In de tweede helft werden er niet 2, maar 3 spelers gewisseld ;). Gevolg: het spel verbeterde en de kansen namen toe. Het laatste deel van de wedstrijd was nog even spannend doordat de scores gelijk opgingen. Gelukkig kon de scheidsrechter uiteindelijk de wedstrijd in ons voordeel affluiten, de eindstand werd 7-6. Voor de volgende wedstrijd mogen we nog even uitrusten en extra voorbereidingen treffen, want deze is gepland voor 14 mei, wederom tegen Avanti. Hier mag Sabine een mooi verslag over schrijven, haar eerste stukje dit jaar (geldt trouwens ook voor mijzelf!). Emma en Judith, bedankt voor het invallen!