ONDO (G) A2 – ODO A2   5-8

Door Martijn

Helden en Heldinnen van de A2,

Eindelijk is het mijn beurt om een stukje te schrijven. Nou ja, eindelijk heb ik de kans om een stukje te schrijven, de beurt heb ik al vaker gehad.

Vorige week speelden we een goede wedstrijd tegen Excelsior die we terecht wonnen. Gisteren mochten we aantreden bij ONDO. We hebben al vaker gespeeld tegen deze ploeg, elke keer ruim gewonnen, dus we wisten hoe dit team in elkaar zat. Toen we aankwamen konden we nog een stukje bezichtigen van onze A1, die gelukkig nog wisten om er een gelijkspel van te maken. Daarna maakten we ons klaar voor onze eigen wedstrijd, dit keer met Alex als coach, omdat de Michielen er niet bij konden zijn vanwege hun eigen wedstrijd.

De eerste helft begonnen we aan een wisselende doelpuntenreeks, we zetten de aanvallen niet goed genoeg op, om er veel uit te halen. Na 2 doepunten van ons, kreeg de tegenstander 2 strafworpen mee, waardoor het weer gelijk werd. We gingen de rust in met een 3-4 voorsprong.

Toen we terug kwamen uit de kleedkamer na een praatje van onze invalcoach, gingen we de tweede helft beter in. De aanvallen zagen er stukken beter uit, de verdeding was sterker, in score bouwden we een beetje uit. We kwamen op een 4-8 voorsprong, maar de tegenstander wist er toch nog eentje te scoren. We kwamen uit op een 5-8 als eindstand, waar we best tevreden mee konden zijn.

Helaas hebben we in ons team last van verschillende blessures, voor de mensen die zich er aangesproken bij voelen, veel beterschap daarmee!

Floor bedankt voor het reservezitten en invallen en Alex bedankt voor het coachen! Ik kan jullie vertellen dat Excelsior van Avanti heeft gewonnen, geheel in ons voordeel dus. Een snelle rekensom geeft mij dat we nu bovenaan staan met 4 punten, maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren. Volgende week spelen we thuis tegen Avanti, een wedstrijd die we ook gewoon kunnen winnen als we de concentratie erbij houden. Ik denk en hoop dat Marijn het volgende stukje wel wil schrijven.

Geniet nog verder van jullie weekend en ik zie jullie dinsdag weer!