ODO 3 – RWA 3   18-14

Door Lisa

OEPS! Het epistel dat ik mocht schrijven van Janny is te laat voor de papieren praatpaal! Een excuus dat ik van mijzelf wel mag gebruiken is het mooie weer van dit weekend. Aan de rood gekleurde gezichtjes was zaterdagavond wel te zien wat voor dag het was!

 

Dat een epistel op een didactische en elegante manier geschreven mag worden wist ik niet. Nu is dit laatste natuuuuurlijk vanzelfsprekend voor mij maar het stukje didactiek laat ik liever een Simon en Gerard over. Ik vond de wedstrijd namelijk genieten!

 

18-14 toonde het scorebord aan het eind van de wedstrijd! Na een 17-12 verloren wedstrijd eind 2010 was het tijd om van RWA punten te pakken. We begonnen de wedstrijd goed. Met een heerlijk zonnetje, dat aan de kant steeds iets warmer aan begon te voelen en zonder het 'straffe briesje' van vorige week. Hierover hoefden we ons dus ook geen zorgen te maken. Alhoewel, of er in de kleedkamer over gesproken is weet ik niet want hier was ik niet bij. Dus laten we de kleedkamerpraat ook maar direct achterwegen laten.

 

Wat ik kan vertellen is dat de doorlopen die vorige week gigantisch werden gemist deze week helemaal zijn goedgemaakt. Niet zozeer omdat er nu zoveel gescoord werden maar vooral omdat ze op een knappe manier werden afgemaakt. Jaap had zijn dag en trok een trukendoos open en ook Margot stond van zichzelf te kijken bij het afmaken van een mooie kans.

Van Lianne stond iedereen te kijken. Vijf doelpunten vlogen uit het niets na elke lange aanval door die gele mand. Vaak op zo'n moment dat je aan de kant dacht….. komt er nog iets uit deze aanval of was dit het wel? Even werd er gedacht aan een wissel omdat ze bijna naast haar schoenen ging lopen en om te voorkomen dat het 6e doelpunt een feit werd. Alle doelpunten waren meer dan welkom omdat RWA mee bleef scoren en ook nog wat slimme acties bedacht onder de korf. Deze zorgde ervoor dat de score op een gegeven moment op 12-11 stond. Aan de kant was het toen ineens wat minder genieten en was het in het veld zorgen voor concentratie tot het eind. Gelukkig gebeurde dit ook en was het eindsignaal meer dan welkom.

 

Jongens en meisjes, mooie wedstrijd en hopelijk kunnen we deze trend die inmiddels wel is gezet voortzetten. Er komt namelijk steeds meer groen op de teampagina van ODO 3 en dat bevalt mij wel!

 

Rest mij nu nog om Jaap v V aan te wijzen voor het volgend epistel dat gaat over de wedstrijd van 23 april. Volgende week even een weekje genieten van het niets doen =)

 

Lisa