Excelsior (D) A3 – ODO A2   4-8

Door Jenny

Hallo allemaal!

Vorige week hadden we onze eerste wedstrijd op het veld, een oefenwedstrijd tegen GKV, in de regen op het gras zonder coaches. Het was een gezellig potje. Er werd veel gelachen en al kwamen we wat moeilijk van start door het weer en het veld, hebben we het in de 2e helft netjes naar onze hand getrokken. Het werd 4-7 voor ons en we liepen met vieze bruine natte shirts van het veld af. De wedstrijd was niet gewonnen met bloed, zweet en tranen, maar met modder, regen en de benodigde uitglijders.
Nadat de klachten van de moeders van ODO A2 ingeleverd waren bij GKV begonnen we tegen Excelsior in mooie witgewassen shirts. Op papier was dit de moeilijkste club voor ons. Er was dan ook een beetje spanning, omdat we graag weer kampioen willen worden in de 2e helft van het veldseizoen. Na een spannend begin van de wedstrijd stonden we in de rust 6-2 voor. Het liep netjes en er werd goed aan de ‘windkant’ geschoten. Het begin van de 2e helft ging niet zo lekker, want een paar minuten na rust stond het 6-4. Gelukkig hielden we ons hoofd koel in het heerlijke zonnetje en maakte het netjes af: 4-8. Eenmaal weer bij ODO aangekomen gingen we gezellig in het heerlijke zonnetje zitten te genieten van onze overwinning. Aangezien Martijn het ZO druk heeft met ‘school’ kon hij de afgelopen 2 stukjes niet maken. Hij mag daarom ook de komende drie stukjes schrijven;)