De papieren Praatpaal gaat uit het assortiment!

Door Bestuur

Beste Praatpaallezers,
Na vele jaren trouwe dienst zal de Praatpaal vanaf 1 mei niet meer in de papieren versie uitgegeven gaan worden. Voor dit drukwerk maakte ODO gebruik van een reproductieapparaat, dat geleased wordt voor vijf jaar. Omdat het contract met de leasemaatschappij per 1 mei 2011 afloopt, heeft het bestuur zich gebogen over de vraag: hoe nu verder met de Praatpaal en ander reproductiewerk, zoals de zaalfolders, uitnodigingen en boekjes voor het schoolkorfbaltoernooi enzovoorts. Gezien de digitale ontwikkelingen en mogelijkheden, acht het bestuur – en goedgekeurd tijdens de Algemene Ledenvergadering – het niet gewenst om het reproductieapparaat nogmaals voor vijf jaar te leasen. Daarom is besloten om het contract niet te verlengen. Dat betekent dat ODO per 1 mei geen reproductieapparaatmeer heeft en dat de papieren Praatpaal per 1 mei niet meer door uw brievenbus zal vallen.

 

Omdat er naast de Praatpaal door het jaar heen nog meer reproductiewerk gedaan wordt, wordt op dit moment gekeken naar verschillende alternatieven voor het leaseapparaat. Zodra daar meer over bekend is, zal dat worden gecommuniceerd.

Uiteraard heeft ODO wel een medium nodig om wedstrijdinformatie te verstrekken, aankondigingen te doen en verslagen te plaatsen. Daarom zal de Praatpaal blijven  bestaan, maar zal deze via de e-mail en via de website aan iedereen beschikbaar worden gesteld. In de afgelopen jaren heeft ODO van veel leden het e-mailadres verzameld en wordt de Praatpaal reeds per mail aan velen gestuurd. In de toekomst zal dit digitale blad dus voor iedereen het medium worden. Vanaf maart zal de Praatpaal per mail aan iedereen gestuurd gaan worden. 

 

Dus concreet:
– Vanaf 1 mei geen papieren Praatpaal meer in de bus
– De Praatpaal wordt toegestuurd via de e-mail en blijft te vinden op de website via www.odomaasland.nl/praatpaal.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen,
via plus of 06-12862357.
Tim Plieger