Weidevogels F2 – ODO F2  

Door Iris

Heey waka-waka meisjes!

Afgelopen vrijdag was de playbackshow, en ik moet zeggen: wat hebben jullie allemaal de sterren van de hemel geplaybacked en gedanst! Allemaal oranje gekleed gingen jullie het podium op, zonder enige vrees. Het was ontzettend leuk om te zien en dat vonden meer mensen: jullie werden namelijk tweede! De E1 met Anne-Fleur als Barbie en hun trainer Rick als Ken ging er vandoor met de eerste prijs. Goed, nu even over de wedstrijd: zou die ook zo goed worden als jullie vrijdag op het podium?

 

De laatste zaalwedstrijd is alweer gespeeld. Wat ging dat snel he! Ik weet nog wel toen ik jullie voor het eerst trainen gaf, samen met Laura. Er moest nog veel geleerd worden, sommigen kwamen net kijken! Als ik nu zie hoe jullie gegroeid zijn vind ik dat heel knap! Jullie hebben erg leuke wedstrijden gespeeld dit seizoen, veel kansen gehad, ballen onderschept & vooral ontzettend je best gedaan. Er waren natuurlijk ook mindere wedstrijden bij waar we verloren, maar hier leerden jullie weer van! De laatste wedstrijd tegen Weidevogels F2 was er zo eentje waar we liever niet op terugblikken, toch? Wel kunnen Marijn en ik zeggen dat jullie goed je best hebben gedaan! We hadden echt  nog goede kansen maar helaas wilden ze niet door de korf. Weidevolgels was ook wel erg goed en groot waardoor zij makkelijker scoorden. Als zij de bal onderschepten konden ze zo een verre bal gooien richting de korf waardoor wij heel snel moesten omschakelen om weer te gaan verdedigen. Dit was nog knap lastig! De eindstand was 0-9, snel vergeten dus deze wedstrijd! Misschien al jullie talent vrijdagavond al verbruikt? 😉

 

 Volgende week zijn wij nog even vrij, maar die week daarna mogen de lange mouwen shirts weer uit de kast want dan mogen we weer het veld op!
 

 

Komende woensdag is er gewoon training, buiten op het veld om dezelfde tijd: 18:00 uur.

 

We hopen jullie dan weer allemaal te zien!

 

Groetjes Marijn en Iris