Avanti (P) 10 – ODO 8

Door De, op een na, oudste competitie spelende ODO senior.

AVANTI 10 – ODO 8

Keurig op tijd vertrokken we naar Delfgouw en hadden zelfs nog gelegenheid om in de rust van de voorgaande wedstrijd in te schieten. Nadat de opstelling door Wim was gemaakt en door iedereen was goed bevonden zijn we van start gegaan.
Onze tegenstander bekijkend kwamen we tot de conclusie dat de gemiddelde leeftijd van onze tegenstander ongeveer de helft was als die van ons en verwachten we een conditioneel zware wedstrijd.
Na het bekende handjes geven en elkaar een prettige wedstrijd toewensen begonnen we aan de wedstrijd. Al snel kwamen we op 1 – 0 voorsprong en bleven de hele wedstrijd enkele punten voor staan.
De wedstrijd verliep rommelig maar bleven toch aan het langste eind trekken en konden de punten mee naar Maasland nemen. Heb niet kunnen bijhouden wie er allemaal gescoord hebben maar de eind stand werd uiteindelijk 9 – 6 in het voordel van ODO.

Dit was waarschijnlijk de laatste wedstrijd van het seizoen. We rekenen er eigenlijk niet meer op dat we de wedstrijd tegen de Hoekse nog gaan spelen. Als dit toch gebeurt dan betekent dit de wedstrijd voor het kampioenschap.

Helaas heb ik de titel van "de oudste competitie spelende ODO senior" moeten inleveren, alhoewel ik door de helaas geblesseerde Kees deze misschien toch kan opeisen. Kees beterschap met het herstel.