Arthyn Muller nieuwe hoofdtrainer ODO

Door Bestuur

Met ingang van volgend seizoen zal Arthyn Muller uit Dordrecht de hoofdtrainer van ODO zijn. Vorige week bereikten we een overeenkomst met Arthyn. Hieronder het persbericht dat vandaag verstuurd is met een korte introductie. In komende praatpaal zal meer aandacht besteed worden.

 

P E R S B E R I C H T O D O M A A S L A N D

 

ODO presenteert nieuwe trainer

Korfbalvereniging ODO uit Maasland heeft voor het komende seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangetrokken: Arthyn Muller. Dit 30-jarige ´korfbaldier´ zal vanaf komende zomer verantwoordelijk zijn voor het eerste team van ODO. Ook zal hij betrokken zijn bij trainingen van de gehele selectie. Muller volgt Paul Marseille op, die ODO na vier jaar gaat verlaten. ODO ziet de samenwerking met Arthyn met veel vertrouwen tegemoet. Hem wacht de mooie taak om de jonge selectie van ODO verder te laten groeien en te ontwikkelen.

Arthyn is afkomstig van overgangsklasser Oranje Wit uit Dordrecht, waar hij de laatste drie jaar assistent is geweest bij het eerste team. Op jeugdige leeftijd moest hij door een knieblessure het actief korfballen op hoog niveau stoppen. Sindsdien is hij zich gaan richten op het coachen. Bij Oranje Wit heeft hij de C1 en A1 onder zijn hoede gehad, die beide in de hoofdklasse acteerden. Naast zijn trainersactiviteiten is Arthyn ook lid van de technische commissie bij Oranje Wit.

ODO verwacht op korte termijn ook invulling te kunnen geven aan de positie van trainer voor ODO 2 voor het komende seizoen.