Zaterdag weer gewonnen! Met ons halve team zo ongeveer.

In de aanval begonnen ; Arjen,Bart,Anne, Claire

In de verdediging begonnen ; Lennard,Debby,Cynthia,Esther

In de rust kwam Mirjam erin voor Bart, en Britta kwam erin voor Claire.

Toen we begonnen merkten we al dat we sterker waren dan onze tegenstanders, ze speelden heel langzaam en deden helemaal geen moeite. Daardoor gingen wij ook langzamer spelen,maar we wisten er op dat tempo toch 15 te scoren ! Cynthia scoorde de eerste 2, de 3e werd gescoord door Arjen, de 4e door Bart, de 5e scoorde Lennart Claire scoorde de 6e, toen kregen we een strafworp mee, die scoorde Bart wel even, en de 8e scoorde Cynthia. ——RUST—— 8-1

Bram had niet veel te zeggen omdat het gewoon goed ging, dus zo gingen we de 2e helft in. Esther scoorde het 9e doelpunt, Mirjam de 10e, Anne de 11e, lennart de 12e nog een keer scoorde Esther alleen dan de 13e Mirjam scoorde de 14e en nog een keer scoorde Esther ! Kregen ook nog een ver schot tegen, maar het maakte al niet meer uit ! Het was toen 15-2 !