ODO E2 – SEV (L) E1

Door Marije

Beste spelers van de E2 en de E3,

Net als vorige week hadden we een mix met kinderen vanuit de E2 en de E3. De tegenstander was deze week ook weer hetzelfde. Omdat Thom en ik er vorige week allebei niet bij konden zijn, wisten wij niet zoveel te vertellen over de tegenstander. Als we Ruth mochten geloven, dan waren ze niet echt moeilijk, maar ook niet heel makkelijk. Dat was voor ons wel een lastige omschrijving. Na een kort praatje, begonnen we aan de wedstrijd. Al snel werden er doelpunten gescoord, maar niet door ons. De tegenstander had wel heel veel geluk dat de ballen er van ver invlogen. Wij hadden iets minder geluk, want hoe goed jullie je best ook deden, de ballen gingen elke keer net mis. Met de rust stonden we 3-0 achter. De tweede helft zouden we nog dichter bij de tegenstander gaan verdedigen, zo hebben jullie heel veel ballen onderschept, door alleen al naast je tegenstander te gaan staan bij de lijn. Heel goed. De tweede helft hadden we meer geluk en we konden 2x scoren. Faye en Demi kregen de bal door de mand! Goed gedaan meiden! De tegenstander lukte het ook nog om te scoren. Helaas weer geen punten. Volgende week de laatste wedstrijd in de zaal. Dan gaan we nog even laten zien wat we kunnen!

As. vrijdag is de playbackshow. Verder in de Praatpaal staat daar meer informatie over. We gaan komende week oefenen. Welke dag weet ik nog niet. Als jullie een leuk liedje weten, dan mogen jullie komende dinsdag en woensdag de CD meenemen. Als we er niet uitkomen, dan hebben Thom en ik een liedje wat we gaan playbacken! We kunnen alvast verklappen dat iedereen de tekst mee kan playbacken.