ODO D2 – DKC D1   3-8

Door Sanne

Hoi toppers van de D2,
Zaterdag mochten we na lange tijd weer eens lekker een wedstrijdje spelen. DKC uit Delft kwam bij ons op bezoek. We startte de wedstrijd met in de aanval Merel, Emy, Niels en Eline.
En in de verdediging begonnen Daphne, Marloes, Annemoon en Kelly. Onze eerste aanvallen begonnen wat rommelig. DKC verdedigde erg dicht op en wilde heel graag de bal onderscheppen. Pas toen wij onze acties zonder bal gingen maken, werd het spel steeds beter en kregen we meer kansen. Verdedigend waren jullie vanaf het begin erg geconcentreerd. Er werd dichtbij verdedigd en jullie stonden erg goed voor te verdedigen. Maar ondanks dit wist DKC toch makkelijk de korf te vinden. Soms moeten we nog net even een stapje dichterbij verdedigen. Ruststand was 5-1. In de rust hebben we afgesproken nog iets feller te verdedigen en aanvallend de bal wat sneller rond te laten gaan en wat meer te bewegen. En dit hebben jullie de tweede helft ook erg goed gedaan. Verdedigend onderschepte we lekker wat ballen (door het goede voorverdedigen) en aanvallend zat er meer snelheid in het spel, waardoor jullie 2x wisten te scoren. Eindstand was 8-3. Toch best een knappe prestatie tegen de nummer 2. Volgende week spelen we alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Dinsdag gaan we gewoon lekker trainen en woensdag zullen we oefenen voor de playbackshow (in de Lentiz hal). Neem dus allemaal je leukste cd’s mee! Tot volgende week! Groetjes Sanne