TOP/Wereldtickets.nl E4 – ODO E1   2 – 1

Door Rob

Zo, dat was een hele wereldreis…..helemaal naar het verre Sassenheim. Dat was even wennen, de reis duurde wat lang voor sommigen en er zitten al een paar meiden bij die niet zo goed tegen autorijden kunnen. Na de plastic zakken met inhoud weggegooid te hebben en wat frisse lucht gehapt te hebben, gauw naar binnen om te gaan spelen. In een wedstrijd die heen en weer ging hadden we dit keer een scheidsrechter die heel goed oplette op (wat ze zo noemen) 'snijden' . Als je een doorloopbal wilt nemen, maar pas vrij komt doordat je heel scherp langs de aangever loopt (zodat je tegenstander niet kan volgen) en je schiet, dan heet het snijden. Dat was even wennen, he! Ook verdedigend lette de scheidsrechter goed op als je een vrije doelpoging hinderde (als je bijvoorbeeld niet netjes tussen tegenstander en paal staat, maar er achteraan loopt). Als de tegenstander een vrije doelpoging heeft, en je raakt de arm aan, dan is het een strafworp! 2x leverde dit voor TOP een strafworp op, en die gingen er ook in. 2 – 0 met rust. Na de rust ging het bij jullie stukken beter, en we kregen heel veel kansen. Helaas wisten we maar 1 kans te benutten en eindigde de wedstrijd in 2-1 daar waar het net zo goed 2-2 of zelfs 2-3 had kunnen zijn.

Linette was met ons meegegaan en viel in voor Marieke. Bedankt voor het reserve staan, Linette!

Toen we de sporthal verlieten, was er nog een heel groot alarm! Een (blonde?) vrouw probeerde een auto te openen maar dat ging niet helemaal vanzelf. Gelukkig werd de knop van het alarm 'redelijk' snel gevonden en kondern we veilig naar huis rijden, weer zo'n lange rit…..

A.s. woensdag is er wel training, donderdag niet!