GKV (H) A2 – ODO A2   12-8

Door Max

GKV (H) A2-ODO A2 12-8
Hallo mensen,
Na de fikse teleurstelling van vorige week moesten we gisteren aantreden tegen GKV A2. Het zou een moeilijke wedstrijd voor ons worden. Thuis hadden we grote moeite tegen 7 man van GKV. We vertrokken zonder de 2 eigen coaches maar met JP vanaf de Hofstede redelijk op tijd naar Den Haag. Eenmaal daar veilig aangekomen moesten we spelen in een sporthal zonder ambiance. We begonnen redelijk aan de wedstrijd. De doelpunten vielen over en weer. De ruststand was 7-4. We hadden in de rust afgesproken om alles te geven om toch nog deze prachtige wedstrijd te winnen. Aan deze afspraak werd pas in de laatste 10 minuten voldaan. Ook gebeurde er toen nog een apart voorval, JP werd weggestuurd wegens aanmerkingen op de leiding. Uiteindelijk was de teleurstellende uitslag 12-8. Alle reserves bedankt!