Eibernest/Vrolijk B2 – ODO B2   3-9

Door Esther

Eibernest/Vrolijk B2-ODO B2 3-9
Afgelopen zaterdag moesten we tegen Eibernest in Den Haag spelen, waar we de vorige keer makkelijk 15-2 van gewonnen hadden. Maar we moesten er natuurlijk niet te makkelijk over gaan denken en gewoon ons best doen. We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Na wat rondspelen van ODO kwam er een wegtrekbal van Esther, 0-1. Maar Eibernest kreeg een vrijebal en die scoorden ze, 1-1. ODO speelde goed rond en daar kwam een mooi schot uit van Cynthia. Na een stuk of 5 vrijeballen kreeg Eibernest wéér een vrijebal en die maakten ze af. We ergerderen ons aan de scheids, maar we lieten het hier niet bij zitten, na een paar afgekeurde doelpunten van ons scoorde Lennart een doorloop. Zo stonden we op voorsprong met 2-3.

Rust.

De coach zei dat we geconcentreerder moesten spelen en minder fouten moeten maken, omdat we een (te) strenge scheidsrechter hadden.
We gingen de tweede helft in, en probeerden te luisteren naar wat de coach gezegt had. Debby maakte al snel een mooie doorloop, gevolgd door Bart S met een strafworp. Daardoor stonden we met 2-5 voor. De tegenstander was het hier niet mee eens en scoorde ook een doelpunt. Dat was niet genoeg voor ze, want Lennart scoorde ook nog een doorloop. We waren nog niet klaar met het scoren, want na een paar mooie acties scoorden Wouter en Cynthia allebei een doorloop, wat ons op 3-8 bracht. Anne maakte in de laatste minuten ook nog een mooie doorloop. Toen floot de scheidsrechter en was de wedstrijd afgelopen. Gewonnen met 3-9! Goed gespeeld allemaal! Arjens vader bedankt voor het coachen en Claire bedankt voor het reserve zitten, volgende week gaan we weer winnen! Groetjes Esther
Ps. De volgende die het stukje mag schrijven is Anne.