Voorbeschouwing zaterdag 12 februari

Door PR

Zaalsponsor:

 

Vandaag hebben we weer een vol programma met hopelijk leuke, spannende en sportieve wedstrijden. De dag begint niet al te vroeg, met de wedstrijden van ODO F2 en F3 om 11:00 uur tegen Achilles F2 en Valto F2. Het zal dus een gezellige drukte worden met onze jongste F-jes in de zaal!

 

Om 12:00 uur is het de beurt aan ODO D2. Zij krijgen met koploper Die Haghe D2 een pittige tegenstander op bezoek, maar de D2 zal daar zeker van willen winnen! Voor ODO E2 geldt eigenlijk hetzelfde: tegenstander Ready E2 staat bovenaan in de poule, maar dit betekent natuurlijk niet
dat de E2 zich zomaar gewonnen zal geven. Met wat aanmoedigingen kunnen de D2 en E2 zomaar voor een stunt zorgen door van de koplopers te winnen..

 

Het eerste en enige aspiranten team dat vandaag in de Hofstede in actie komt is ODO C2. Zij spelen tegen ONDO C3, dat een plaatsje lager op de ranglijst staat. Het zou dus zomaar een erg spannende wedstrijd kunnen worden! 

 

De eerste senioren wedstrijd van vandaag zal om 15:15 uur gespeeld worden door ODO 7 en Valto 6. Het verschil tussen deze twee ploegen is slechts 1 punt en de winnaar van deze wedstrijd doet goede zaken in de strijd om het kampioenschap! Daarna is het de beurt aan ODO A1 (6 punten) en Deetos Snel/Volhuis A2 (8 punten). Beide teams zullen vol voor de winst gaan om zo wat afstand te kunnen nemen van de onderste plaatsen, het belooft dus een wedstrijd te worden met veel strijdlust en hopelijk ook mooi korfbal! 

 

ODO 2 is de laatste weken goed in vorm en weet makkelijk te scoren,
vandaag zullen ook zij weer belangrijke punten willen pakken om weg te komen uit de onderste helft van de ranglijst. Daarvoor zal er gewonnen moeten worden van Tempo 2, dat met 2 punten meer op een derde plek staat in de poule.

 

Ook ODO 1 is de laatste weken goed op dreef. Na drie overwinningen op rij komt buurvereniging Dijkvogels op bezoek. Uit in Maasdijk werd er  uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur gesleept, maar ODO zal er vandaag alles aan doen om de reeks overwinningen door te zetten.

 

De laatste wedstrijd van de dag is voor ODO 5 tegen Valto 3. Twee ploegen die spelen om de bovenste plaatsten in de poule en er zeker een leuke wedstrijd van zullen maken! De moeite waard dus om nog even te blijven zitten.

 

En ohja, help ze na afloop even een handje mee om de sporthal weer netjes achter te laten. Dit kan je natuurlijk ook doen door er eerder op de dag geen grote rotzooi van te maken..

 

Michiel