Sporting Trigon A1 – ODO A1   17-6

Door Rick

Zaterdagavond mochten we aantreden tegen sporting trigon, de nummer een in de poule. We wisten van te voren dat het een lastig karweitje zou worden om van deze ploeg te winnen. Maar wij in de underdog positie konden vrijuit ballen, trigon daarentegen moest de punten binnenhalen. In de eerste minuten van de wedstrijd bleek ook dat ze dat van plan waren en we kwamen als snel met 5-0 achter. Uiteindelijk verdween de nul van het scorebord nadat een offensief van ons voor het eerst succesvol was. Helaas was dat ook het enige offensief in de eerste helft dat succesvol was. Trigon had geen moeite met aanvallen en zo kwamen de scores aan hun kant vanzelf. Wij hadden iets meer moeite om goede aanvallen neer te zetten. Sporting verdedigde er bot bovenop, en het was lastig voor ons om daarmee om te gaan. 10-1 Met rust. In de thuiswedstrijd hadden wij de 2de helft gewonnen dus dat was iets waar we op konden bouwen. Maar helaas het mocht niet baten. De tricolores gingen vrolijk verder met waar ze mee bezig waren. Maar dit keer hadden wij ook iets meer in te brengen in de aanval. Door de bal snel rond te laten gaan en veel te bewegen creëerden wij veel meer kansen, en vanzelfsprekend kwamen daar ook meer doelpunten uit. We hielden de schade beperkt door gewoon door te blijven gaan tot het end en iedereen heeft heel de wedstrijd zijn kopie omhoog gehouden. Eindstand 17-6. We hebben geknokt voor wat we waard waren maar deze tegenstander was simpelweg gewoon een stapje te goed. Maar daar kun je alleen van leren en dat hebben we met z'n allen wel gedaan denk ik. Volgende week in eigen huis tegen refleks waar we met heel team er weer keihard voor gaan vechten om de punten in maasland te houden. Thom bedankt voor het invallen en je waardevolle bijdrage.