Prioriteiten

Door Dré

Prioriteiten
Volgende week speelt #ODO 4 een belangrijke wedstrijd tegen #Nieuwerkerk 6*. Deze wedstrijd staat al weken rood omcirkeld in de papieren en smartphone agenda’s. Al zover in de competitie zijn #ODO en #Nieuwerkerk elkaar nog niet tegengekomen. En in de kop van de poule zijn deze wedstrijden wel van belang voor een verder uitmaken van wie nu de koploper.

 

In deze prioriteitstelling was #Reeuwijk 2 naar beneden geklikt. En wel zo ver naar beneden dat we zo ongeveer vergeten waren. Dat vergeten begon donderdag al. Een korte inventarisatie leverde een stroom van andere prioriteiten op. Facultatieve zaken als werken, uit eten, naar de film, naar een musical, skieën, naar de maan passeerde. Dank aan #ODO 3 waar de twee overgebleven spelers mochten aansluiten. Dank aan Bram H die als gasttrainer wilde optreden. Dan vrijdag. Mailtje van onze international Margreet. Of we iets eerder konden vertrekken en wie er nog een auto had. What the… waar gaan we heen dan? Spelen? Morgen ook? O ja, leuk. Dan maar niet naar de woonboulevard. En ja eerder weg kan dan ook wel. Tegen wie spelen we dan? #Reeuwijk 2. Hoe staan die ervoor? Een-na-laatste. En twee punten in mindering gehad. Ok, moet te doen zijn. Via een bezoekje aan de tennis naar het zaaltje. Mooi op tijd. Gaan we echt vandaag spelen?

 

Met #ODO 5 Olaf in de basis beginnen we dan toch. Reeuwijk speelt slordig. ODO speelt slordig. In de beginfase verantwoord als wennen aan de gewijzigde vakken. Echt goed wordt het echter niet. Veel gescoord wordt er ook niet. Volgens Karlijn was het 3-2 met rust, maar het kan ook anders zijn. Maar niet veel anders. Niet dat je denkt dat het stiekem 14-17 was. 4-3 zou wel kunnen. Got it?

 

Tweede helft. Iets beter in het algemeen tot OK voor sommige aanvallen en de verdediging. #ODO 5 Marlize mag nog even meedoen. Reeuwijk komt nog even dichtbij en gaat er bijna in geloven. Twee snelle doelpunten is net voldoende om dit in te dammen en de wedstrijd definitief naar ons toe te trekken. Met wat geduw, getrek en geroep komt ook deze wedstrijd weer tot een einde. Gewonnen(7-9) zonder er echt bij te zijn. Ook een kunst. Plichtmatige kunst. Kunst omdat het moet. Dank aan de invallers natuurlijk. Zonder jullie zouden er geen invallers zijn. Zo is het ook.

 

Aanstaande zaterdag zullen we er beter bij moeten zijn. U kunt er ook bij zijn. Iets voor half vier gaan dit vlaggenschip beginnen. Gewoon in Maasland. Bent u mooi op tijd voor #ODOA1, #ODO2, #ODO1 en natuurlijk #ODO5. Of na #ODO4 op weer op tijd thuis voor dansende sterren op ijs of zingende Zorro’s. In Rotwn speelt Krach. Knetters! De vrije afweging is aan u.

 

Dré

 

*) Een Nieuwerkerk wat trouwens heeft verloren van #KOAG 5 met 12-13. Als ik #Antilopen mag geloven.

 

Spotify – Weekliedje
Kracht – Do The Wave Now
http://open.spotify.com/track/22VtnDAjFzYqCZMSZPyJeW
Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs.

 

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/dNWFLIqq4Dc" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>