ODO C1 – Maassluis C1   3-1

Door JP

Zaterdag stond de kraker ODO C1 – Maassluis C1 weer op het programma.

De hele week werd al naar deze wedstrijd toegeleefd door de spelers en speelsters van de C1.

Iedereen was dan ook ruim op tijd aanwezig om in te schieten in de rust van de C2, helaas zonder muziek maar daar trokken we ons verder niets van aan.

Na het inschieten zijn we de kleedkamer in gegaan om een praatje te houden, waarin jullie de laatste tactische tips van Alex en mij meekregen voor de wedstrijd. Alex was er deze wedstrijd bij omdat Anton zelf moest spelen.

Na te hebben warm gelopen en ingeschoten begon de wedstrijd. Het is een wedstrijd geworden waarin beide ploegen elkaar weinig ruimte gaven om tot goede aanvallen. De aanvallen waren dan ook vaak na 1 schot al onderbroken en soms viel er zelfs geen schot.

ODO wist toch 1 keer te scoren met een mooi schot, 1-0 voor! De verdediging van ODO heeft het de hele eerste helft weten vol te houden om de 0 te houden.

Toen was het al rust, we konden even tot rust komen en jullie nog wat tips meegeven.

In de tweede helft wist Maassluis dan toch tot score te komen met een schot, 1-1.

Maar ODO liet het hier niet bij zitten en ging opnieuw op zoek naar de voorsprong en die kwam er dan ook. We wisten weer op voorsprong te komen met 2 goede doelpunten, we stonden nu 3-1 voor!

Het vervolg van de wedstrijd hebben we Maassluis van het scoren weten af te houden en hadden we in de aanval, veel goede en lange aanvallen. En uiteindelijk toen de tijd om was floot de scheidsrechter af en waren wij de terechte winnaar van dit korfbalgevecht. Het was geen mooie wedstrijd maar jullie hebben wel keihard geknokt met z'n tienen. Chapeau, mijn complimenten!

Na de wedstrijd hebben we nog even gezellig met z'n allen een drankje gedronken op de overwinning!

Ik zie jullie dinsdag weer op trainen. Wil ik Sipke nog even bedanken voor het reserve zitten en Alex voor het helpen met coachen.

Ik zag in het verslag van Daphne dat zij, Loraine de pen had gegeven, maar die was vorige week ziek, dus Loraine volgende week herkansing voor stukje schrijven? 😉