Door Eline

Goedemiddag allemaal,

Vandaag stonden we tegenover phoenix.

Net als wij had ook phoenix nog geen punten weten te pakken, dit gaf ons echter geen reden toe te denken dat we het makkelijk zouden krijgen. Alhoewel toch een mooie kans om te puntjes eens te pakken.

Na het praatje van Alex mochten we dan eindelijk aan de bak. We moesten het onszelf niet te moeilijk maken , de goede schoten pakken, slim spelen in de korfzone en niet te veel naar binnen willen. Koppie leeg, ontspannenhouding en genieten van de wedstrijd.

Even leek het erop dat het een nek aan nek race zou gaan worden maar de 2-3 achterstand wisten we om te zetten in een voorsprong van 6-4. Dit was tevens ook de ruststand.

In de kleedkamer werden nog wat puntjes op de i gezet. We maakten het de tegenstander lastig maar nog niet lastig genoeg. Lekker verdedigen aan de man en als het kan zelfs ballijnen. Hiermee zijn we de tweede helft ingegaan. En lekker gaan knallen. 16-8 was dan eindelijk onze verdiende eerste overwinnen in de zaalcompetitie. Gezien over de hele wedstrijd heeft iedereen in de A1 weten te scoren, daar mogen we trots op zijn. Martijn wist er in de laatste minuutjes nog even 2 in te knallen!

De volgende die een stukje mag schrijven is Jesse.

Diana , Martijn en Jacco super bedankt voor het invallen !!