ODO elite: soms loopt het anders

Door Wim

Vooraf denk je dat het erg moeilijk gaat worden. Want ´die 2 kale heren´ zullen wel bij Excesior meedoen. Echter bleek dat niet het geval. Nou, dan moet het toch wel gaan lukken. Dan de opstelling. Thuis al volledig uitgedacht. Echter blijkt Inge ziek te zijn (beterschap!). De opstelling dan maar weer omgooien. Blijkt Gerard ineens iets te veel spanning te hebben gehad van ODO 3. Hierdoor kon hij niet warm lopen, en dan maar (1 minuut voor het begin van de westrijd) de opstelling nog maar een keer wijzigen.

In ieder geval zou Annelies er 2 scoren in de eerste aanval. Dat betekent dus 2-0. Dat deed ze echter niet (ze had waarschijnlijk meer tijd nodig). Dus werd het 1-1. Daarna gelijk op naar 3-3. En daarna werd onder aanvoering van Judith het gat geslagen (6-3). U zult zeggen, ´Judith?, je bedoelt zeker ´Ria´. Maar nee, ik bedoel toch echt Judith. Als de oudere generatie gebukt gaat onder allerlei kwalen, dan staat vanzelf een nieuwe generatie op, om ODO elite uit de brand te helpen. Overigens ben je volgens mij wel stukken sneller dan je moeder, Judith. Vlak voor rust werd het helaas nog wel 6-4. In de rust in ieder geval genoten van de mandarijnen, welke er dus niet waren.

Na rust kwam Jenny erin voor Judith. Ja, nog zo´n jong talent waar we een hoop aan hebben in ODO elite. Het eerste deel van de tweede helft was duidelijk voor ODO, en langzaam werd het gaatje groter gemaakt. Dit tot frustratie van sommigen bij Excelsior. Wat leidde tot een aantal belachelijke (of was het nou lachwekkende) taferelen. In ieder geval mocht Jenny voor de 12-7 zorgen. Daarna was de koek toch wel op voor ons. Misschien waren we een beetje afgeleid, maar Excelsior mocht toch nog terugkomen tot 12-10. Maar daar bleef het dan ook bij.

Zo, de eerste winst is in de knip. Judith en Jenny bedankt voor de geweldige invalbeurt. Simon bedankt voor het fluiten. (ik denk dat je er helaas niet van genoten hebt).

Groet,
Wim