ODO C3 – Achilles (Hg) C3

Door Emma

Wat jammer zei Sint, het is weer de tegenstander die wint…

Jammer genoeg was de tegenstander beter dan wij. Er werd snel gescoord door Achilles. 0-1 achter. Ook wij kregen een aantal kansen, maar die gingen er niet in. Daarna werd er in de 1e helft nog drie keer gescoord door Achilles. 0-4 achter. Jammer genoeg gingen we de rust in met 0-4 achter.

——rust——rust——rust——rust——rust——rust——rust——rust——rust——rust——rust——rust——rust——

In de rust hebben Reinder en Joyce ons moed ingesproken, daarna gingen we er weer voor. Maar helaas kregen we al snel 0-5 om onze oren en begonnen we te denken of Sint ons nu nog iets in onze schoen zou schenken. Toen kreeg Vera ook nog een dorloop en een schot als kans maar die gingen er jammer genoeg net niet in. Toen scoorde Achilles er nog 1 en het stond  0-6, daarna werd er even niet gescoord. Maar toch wist Achilles er nog uiteindelijk 4 te scooren. Het stond 0-10. De scheids floot af en was afgelopen. Jammer genoeg hebben we verloren met een grote score 0-10.