ODO 2 – VEO 3   13-14

Door Jakomijn

De puntjes.

Afgelopen donderdag op trainen lukte het net niet om de puntjes op de i te zetten. Maar dat was niet zo erg, want na 2 wedstrijden stond ODO 2 fier aan kop. En de tegenstander, Veo 3, stond onderaan. Maar dat zegt natuurlijk helemaal niks na 2 wedstrijden en daar was ook iedereen van overtuigd. Toch leek het wel logisch om deze wedstrijd ook te gaan winnen. We moesten dat dan wel doen zonder onze topscoorder en aanvoerder, die in het eerste mocht aantreden. Maar als invaller voor Sven hadden we Jannes. Jannes mocht gelijk aan de bak, met een sterke aanvaller tegenover hem. VEO schoot wat harder uit de startblokken dan ODO. Eigenlijk liep ODO de hele wedstrijd achter VEO aan. Vlak voor rust kwam ODO terug tot 1 doelpunt verschil. Maar weer was VEO scherper en liep uit naar 3 doelpunten verschil. ODO kwam daarna steeds dichterbij en leek een puntje er toch nog in te zitten. Op 12-12 had ODO de kans om op voorsprong te komen. Helaas wilde de bal net niet in de kort en was het toch VEO weer dat 2x scoorde. Met nog veel minuten op de klok, had ODO nog veel meer aanvallen om tot een doelpunt te komen. De aansluiting viel 2 (?) minuten voor tijd. ODO heeft nog denk 2 aanvallen gehad met wel 10 schoten van 5 meter en met evenveel rebound, want de bal wilde er niet meer in. Eindstand 13-14. Misschien handig om te proberen de puntjes van de i donderdag niet te laten liggen :-).
Geen ramp natuurlijk, deze verliespartij. Het is een prima prestatie voor JONG- (haha) ODO om na 3 wedstrijden 4 punten te hebben verzameld. Tegen KOAG net gewonnen, nu net verloren. Volgende week proberen van Vitesse te winnen. Een goede ploeg, waar we niks tegen te verliezen hebben. Van deze wedstrijd mag Ramona een verslag schrijven.