Valto B3 – ODO B3   2-3

Door linda

Heeeei meiden!

Zaterdag moesten we tegen valto spelen, vorige keer hadden we maar net van valto kunnen winnen. Dus we wisten wat we moesten doen.

Na lang warm te hebben gelopen begonnen we aan de wedstrijd. Het duurde best wel lang voordat er gescoord werd want valto zat er dicht boven op. Maar toch wist inge te scoren. de verdediging wist het netjes dicht te houden. De bal ging ook weer snel naar het aanvalsvak. Na een lange aanval wist inge er nog een in te leggen en stond het dus 0-2. Op de klok stonden nog een paar minuten te spelen voordat het rust was. Valto deed nog een aanval, Evianne en Inge waren aan het verdedigen toen ze tegen elkaar aan liepen. Dus hadden we een minuut eerder rust.

Na de rust was Debby er in gekomen voor Esther. De aanval speelde goed rond, en Debby wist er een in te leggen. Maar valto liet het hier niet bij zitten en al snel daarna stond het 2-3. Het was heel spannend aan het einde. want er stonden nog twee minuten op de klok en valto zat er heel dicht op toen de scheids floot. valto kreeg de bal omdat wij te lang geen schoot op de paal hadden gehad. Wij snapte er allemaal niks van. Valto probeerde nog een aantal keer om gelijk te komen maar dat lukte gelukkig niet. =D . De scheids floot af en we hadden GEWONNEN!!!

Esther en Debby bedankt voor het invallen, zaterdag gaan we winnen!