ODO C3 – ONDO (G) C5   7-2

Door Tim en Remco

Hoi C3.

Afgelopen zaterdag speelden we goed, we scoorde veel en we wonnen uiteraard met 7-2.

Als eerst scoorde Ondo helaas maar een minuut later werd het 1-1. Na een paar minuten te hebben gespeeld werd het 2-1 in ons voordeel. We speelden goed samen en daardoor werd het

3-1. Na tien minuten ongeveer te hebben gespeeld werd het 4-1. Toen floot de scheidsrechter af, want het was rust. Na goed overleggen gingen we het veld weer op. Helaas was Ondo in het begin van de tweede helft sneller, dus scoorde ze ook. Maar Ondo zwakte verder in de wedstrijd qua snelheid af. Even later speelde wij sneller en gingen we een tandje harder.

Toen werd het 5-2 de bal was pas net in het aanvals vak van Ondo en wij pikte hem er tussen uit. We gooiden hem naar het andere vak en die haalde er een doelpunt uit. Met een 6-2 voorsprong gaf de tegenstander het in de laatste 6 minuten op. Daar profiteerde wij van.

Het stond 7-2 en de laatste drie minuten gingen in maar er gebeurde verder niets meer.