ODO A1 – KOAG A1   9-14

Door Rick

Afgelopen zaterdag was de eerste volledige wedstrijd in de zaal, en dan gelijk tegen een tegenstander van formaat. KOAG speelt in de zaal 1ste klasse en op veld overgangsklasse, weliswaar met nul punten onderaan maar geen team om te onderschatten. Iedereen was al vroeg aanwezig en er werd wat gediscussieerd over wie het stukje zou gaan schrijven. Even inschieten in de rust van de wedstrijd voor ons, uiteraard niet zonder eerst warmgelopen te hebben, en de kleedkamer in voor een praatje. Na het praatje was het alleen nog maar bezig zijn met de wedstrijd. Een degelijke standaard voorbereiding, dus daar zou het niet aan kunnen liggen. De wedstrijd begon gelijkwaardig, aan allebei de kanten een aantal kansen maar nog geen doelpunten, want die zouden nog even op zich laten wachten. Na geruime tijd (hoelang precies weet ik niet meer) werd het eerste doelpunt gescoord door KOAG. Maar we lieten het er niet bij zitten en zo volgde de 1-1. Nog steeds ging het gelijk op en was de stand in evenwicht (2-2). Op een gegeven moment kregen we de 'spirit', en werd het tijd om op voorsprong te komen (4-2). Nou die 'spirit' was van korte duur want daarna kwam KOAG sterk terug met een reeks van maar liefst 7 doelpunten, wat eveneens de ruststand was (4-9). We kwamen sterk  uit de kleedkamer en na een aantal fraaie doelpunten aan onze kant kwamen we terug tot 9-11. Daarna wisten wij niet meer te scoren, KOAG deed dat nog 3 keer en zo was de eindstand bepaald (9-14). De 2de helft was een mooi gelijkspel (5-5) en ook de eindstand doet niet onder voor onze prestaties tegen deze letterlijk en figuurlijk 'zware' tegenstander (mijn neus kan het weten). Deze wedstrijd bied zeker perspectief voor de rest van het seizoen.

De volgende die een schriftelijk meesterwerk mag gaan neerzetten is … Floor. Nee hoor grapje. Naar mijn weten is Amber aan de beurt, succes Amber. Tot dinsdag. Groeten Rick