Weidevogels 4 – ODO 7   2-9

Door Marco

Zoals bijna elke week, mochten we dit keer weer een mooi stukje rijden. Dit maal mochten we naar Bleiswijk om hier tegen Weidevogels 4 te spelen. De oefenwedstrijd hadden we gespeeld tegen Weidevogels 5 en nu gingen we een team hoger ontmoeten. We waren zoals altijd ruim op tijd en konden dus heerlijk in het zonnetje genieten van de gezellige wedstrijd ervoor. Tijdens het praatje werd besloten om deze wedstrijd geen commentaar op de scheids te leveren. Hier werden we de afgelopen wedstrijden steeds beter in, maar dit moeten we afleren.

Dan de wedstrijd. In de beginfase werd er niet goed aangevallen en verdedigd. Hierdoor leek het er op, dat we deze wedstrijden zouden kunnen gaan verliezen. Gelukkig werden we naarmate de wedstrijd vorderde steeds beter en ging het lekkerder lopen bij ons. Doordat we tegen een ouder team liepen, moesten we het hebben van onze conditie. Vooral in het ene vak werd er zeer lastig verdedigd door Weidevogels en konden we moeilijk in ons spelletje komen. Gelukkig was Mark op schot en scoorde hij er weer 3 deze wedstrijd. Al met al ging de wedstrijd in een niet te hoog tempo en konden ze langs de kant nog van het heerlijke zonnetje genieten. Na afloop het formulier gedaan en de scheids overtuigd dat het echt 2-9 was geworden, konden we lekker op het terras genoten van de oktoberzon.

's Avonds waren we uitgenodigd om Jarno zijn nieuwe huisje te bezichtigen. Voor de inrichting was zijn moeder ingeschakeld (complimenten mevrouw De Man), maar een mooie grote plant ontbrak nog. Deze werd dan ook zeer verwelkomt. Nadat de zweedse balletjes op waren, was het wel weer mooi geweest voor deze avond. Zondagochtend stond er namelijk weer een wedstrijd op het programma. Een wedstrijd van 2 uur lang zonder thee in de rust. Een aantal van ons waren getuige van de doop van ons jongste teamlid. Helaas kon ik hier zelf niet bij zijn, omdat ik op een knollenveld bij KZ Danaiden mocht fluiten. Toch wel fijn dat ze kunstgras hebben uitgevonden. Volgende week spelen we weer een keer thuis en wel tegen Madjoe 6. De week erna zijn wij ook nog een keer aan de beurt en spelen dan tegen Valto 6. Zouden we ongeslagen de zaal kunnen bereiken? Laten we het hopen en er volledig voor gaan. Tot woensdag op de training!

 

Gr, Marco