ODO 5 – KVS 5   11-11 Droefheid ten top!

Door Rob van der Hak

Tja, na afloop was de stemming behoorlijk bewolkt, daar waar het lekker zonnige herfstweer toch redenen genoeg had gegeven om er een mooie dag van te maken. Tegenstander KVS 5 had tot de wedstrijd tegen ons nog geen punt gehaald, en wist slechts 28x te scoren in 5 wedstrijden. Zonder Wilco (een verdiende short break) en weer met Fenny en Hans startend in de basis, gingen we voortvarend van start. KVS wist ons niet echt te verrassen, en ODO 5 liep uit naar een riante 7 – 1 en zelfs 8 -2 voorsprong.   Niks aan het handje dus.

………………

………………

————–

Als altijd (laten we het daar maar op gooien) gaf de riante voorsprong ons niet de rust om de partij af te maken. Het omschakelen naar achterverdedigen door KVS droeg er ook niet an bij. KVS kwam dichter en dichterbij, en wij wisten niet meer mee te scoren. Talloza 1 schotsaanvallen van onze kant zonder rendement. Uiteindelijk ging zelfs de 11 – 10 voorsprong kort voor het einde ook nog verloren.

Kortom, droefheid ten top. Gelukkig geven de uitslagen in de poule nog wat troost, alhoewel ODO 5 dan toch zelf ook uit een ander vaatje zal moeten gaan tappen…..

 

Eline nam kort voor rust de plek in van Fenny, en na rust kwam Amber er in voor de niet geheel fitte Pien. Beide inval dames speelden een puike partij!. Amber raakte helaas geblesseerd aan haar enkel en moest voortijdig het veld verlaten, waar Corinne haar plaats nog even in nam (en bijna een beslissend schot loste..) Dames bedankt en Amber heel veel sterkte!