Tempo 7 – ODO 5   13-12

Door Pien

Na de welverdiende overwinning tegen Valto, vertrokken we vandaag vol goede moed richting Tempo. Wat later dan gepland (de tomtom van Van G had namelijk een hele andere route in gedachten) kwamen we 20 minuten voor tijd aan.

Tijdens het praatje kwam naar voren dat onze grootste tegenstander van vandaag het gras zou zijn. De meeste onder speelde hun laatste graswedstrijd toen er nog in 3 vakken werd gespeeld, dus dat beloofde wat. Na een geestelijke voorbereiding en aangekomen bij het veld, bleek dat er een kunstgrasveld beschikbaar was. Welliswaar met de afmetingen van de zaal, maar wij vonden het geen probleem om iets minder te lopen.

Over de eerste helft kan ik erg kort zijn. Hier hebben we het eigenlijk al weggegeven. Er werd niet gelopen, te weing gescoord en teveel doorgelaten. Ruststand was dan ook 7-3

In de tussentijd was chauffeur Arne met 3 jeugdige spelers gekomen waar we gretig gebruik van zouden gaan maken.

Bart kwam er direct in voor Olaf, die last had van zijn lies. En toen…..toen ging het lopen.

Het ene na het andere doelpunt werd door ons gescoord waardoor we al gauw op gelijke hoogte kwamen met Tempo. Maar helaas, al het goede duurt maar even, en de koppies gingen weer hangen. We gingen weer minder makkelijk scoren en lieten ze zeker veel te makkelijk door.

De over het algemeen lekker fluitende scheids verzuimde echter in de slotfase ons nog een stip toe te kennen, waardoor we de zo broodnodige punten toch in Alphen moesten laten.

Volgende week vanaf het begin de koppies hoog houden, oftewel lipjes getuit en borstjes vooruit.

Arne bedankt voor het chauffeuren en Denise, Bart en Rick bedankt voor het invallen.