ODO A2 – Avanti (P) A6   9-6

Door Serena

Hallo kampioenen !

Heel de zaterdag was het droog, totdat de A2 om 5 uur hun kampioenswedstrijd ging spelen. Bijna heel de wedstrijd heeft het geregent.

Voordat we begonnen zaten de zenuwen er bij een aantal al goed in. Het 1e speelde voor ons dus er waren ook nog eens een hoop mensen.

We begonnen de wedstrijd een beetje als een slappe hap. We maakten geen goede aanvallen.

Tot dat Sabien opeens een korte kans pakte en die erin schoot, al stond ze er zelf beetje van te kijken. Het eerste doelpunt was gevallen, nou de rest nog. We speelden niet onze beste wedstrijd maar toch gingen we de rust in met 6-1 voorsprong. Na even een flinke peptalk te hebben gehad van chiel en chiel gingen we de 2e helft weer in.

De 2e helft ging niet beter dan de eerste helft. Onze kansen wilde er niet meer zo graag in en we maakten het nog even spannend met een tussenstand van 7-5. Maar wij wilde natuurlijk niet verliezen, daarom scoorde we er nog maar even 2 en avanti scoorde er nog 1. De scheids floot af bij een stand van 9-6. Het kampioensschap is voor ons. Allemaal blije gezichten op het veld.

Bloemen, een medaille en natuurlijk taart kregen we van ODO. Kampioen geworden van de 4e klas.

In de zaal gaan we gelukkig gewoon 3e klas spelen en ook daar gaan wij voor het kampioensschap.

A2 jullie hebben het top gedaan!

Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd buiten om 14.00 thuis tegen excelsior.

En over die wedstrijd mag Maaike een stukje schrijven.