Valto D2 – ODO D2   2-1

Door Martijn en Sanne

Hoi jongens en meiden van de D2,

Regen, windkracht 8, hagel, koude vingers, een natte zware bal en nog veel meer regen. Zo zag de wedstrijd van afgelopen zaterdag er ongeveer uit. Om kwart over 10 vertrokken we richting de Lier voor de return wedstrijd tegen Valto. Vorig week hebben we met 4-1 van deze ploeg verloren, dus we hadden iets goed te maken. Het was belangrijk om vanaf het begin lekker fel te zijn en geconcentreerd te verdedigen! Net zoals jullie vorige week in de 2e helft hebben laten zien! De eerste aanvallen waren nog wat rommelig, maar gedurende de wedstrijd ging dit steeds beter. De bal ging lekker snel rond en we kregen een paar hele goede kansen. Ook verdedigend hadden jullie alles goed onder controle. Valto heeft geen doorlopen kunnen scoren en ook het schot werd goed verdedigd! Hartstikke knap! Toch wist Valto voor rust nog 1 schot te scoren, maar gelukkig scoorde Marloes al snel de 1-1. Na een korte rust moesten we het veld weer op voor de 2e helft. Het was inmiddels nog harder gaan regenen en het ging zelfs ook nog hagelen. Gelukkig besloot de scheidsrechter om toch nog even naar binnen te gaan. Even opwarmen en wachten tot het weer wat droger werd. Er stonden nog 10 minuten op de klok en het was natuurlijk hartstikke spannend, dus gingen we na de ergste buien weer het veld op. Ondanks de koude vingers en de natte bal lieten jullie goede aanvallen zien. Jullie hadden genoeg kansen, maar de bal wilde er niet in. Helaas wist Valto nog een schot te scoren van heel erg ver. Erg jammer, want een gelijkspel was zeker verdiend geweest! Van de week gaan we weer lekker trainen zodat we zaterdag weer eens 2 punten gaan pakken! Tot woensdag op trainen!