ODO B2 – DKC B1   5-2

Door Cynthia

heee helden van de b2!
zaterdag 25 september stond er weer (voor ons doen vroeg) een wedstrijdje op het programma tegen DKC B1. van tevoren even een teamfoto maken en we konden er tegenaan! het weer zat ons gelukkig mee en we hadden veel supporters!

we begonnen met in de aanval : Lieke, Anne, Lennart en Bart. en in de verdediging : Sipke, Arjen, Esther en Cynthia.

we begonnen goed in de aanval, we hadden veel kansen en die gingen er snel in! het duurde niet lang voordat we al 2-0 voor stonden dankzij de mooie schoten van Lieke en Anne! zodat we konden gaan wisselen van vak. de aanvallen die toen kwamen gingen niet zo goed, er werd wel goed rond gespeeld, maar het duurde lang voordat er kansen kwamen die we jammer genoeg niet afmaakten. in tegenstelling tot het aanvalsvak van de tegenstander. die scoorden een schot zodat het 2-1 stond.
na de 2-1 was het rust. tijdens de peptalk van kees hoorden we dat DKC vooral ballijnen verdedigden. dit betekende dus dat we in-uit moesten gaan lopen. na de rust kwam Bart Scheffers erin voor Arjen.
het duurde het niet lang of DKC scoorde de 2-2. er werd weer gewisseld van vak en dat ging wat beter. de verdediging hield het goed dicht en de aanval had vele kansen. de 2 doelpunten aan de verkeerde kant werden snel goed gemaakt, doordat de 3-2 en de 4-2 snel achter elkaar volgden door het schot en wegtrekbal van Debby.
er werd weer gewisseld en het vak dat nu ging aanvallen vonden ook wel dat zij een keer mochten scoren. zo scoorde Esther de laatste minuut nog een mooie rugkantbal. we hebben weer 2 punten binnen! nog 2 wedstrijden te gaan en volgens mij kunnen we nog kampioen worden!
dinsdag & donderdag lekker trainen! en zaterdag kunnen we weer lekker vroeg vertrekken, want we moeten 09:45 uit tegen DES. over die wedstrijd geef ik Bart Sche ffers de eer om een stukje te schrijven.