De Meervogels A4 – ODO A2   3-11

Door Nathan

Omdat ik vorige week geen stukje had geschreven zal ik nu een extra goed stukje schrijven. We moesten net als vorige week tegen de meervogels A4. Thuis speelde we een niet al te makkelijke wedstrijd maar toch werd er met 7-4 gewonnen. Omdat er geen coaches bij waren ging Ria fanatiek langs de lijn coachen. Vooraf de wedstrijd werden er een paar weddenschappen gesloten hoeveel iemand er scoort om ze een beetje te motiveren. Jacco slaagde er bijna in 2 biertjes te winnen. In de eerste 15 minuten kregen we heel erg veel kansen. De aanval creëerde kans na kans. Dit waren schoten en doorlopen. Maar niks resulteerde in doelpunten. Eindelijk na 20 minuten gingen we een beetje scoren met in de hoofdrol de gebroeders Moerman. Toen we dit eenmaal doorhadden bleven we gaan. Ik heb geen idee wat de ruststand was maar de wedstrijd was zo goed als beslist. In de tweede helft bleef de opstelling staan omdat het gewoon erg goed ging. Iedereen speelde lekker vrijuit, alleen er werden een paar doorloopballen gemist. Ondanks de wind gingen er aardig wat afstandschoten in. Uiteindelijk de wedstrijd zeer makkelijk met 3-11 gewonnen. In deze wedstrijd hebben we laten zien dat deze klasse toch iets te laag is voor ons. We hebben het gepresteerd om na 4 wedstrijden gespeeld te hebben al naar de kampioenswedstrijd uit te mogen kijken.
Volgens Ria hebben we laten zien dat erg goed kunnen korfballen en ze vond het een genot om naar te kijken. Ik wil dan ook Ria bedankt voor het coachen en Judith en Cynthia bedanken voor het invallen. We hopen uiteraard op veel publiek bij onze kampioenswedstrijd dus neem iedereen mee! De eer om het kampioenswedstrijd stukje te schrijven is voor onze aanvoerster Serena.