Dijkvogels B2 – ODO B3   0-3

Door Mirjam

Heeee meiden,
Zaterdag moesten we tegen Dijkvogels in Maasdijk. We begonnen de wedstrijd heel goed en speelden lekker rond. De aanval had genoeg kansen en kreeg veel ruimte van Dijkvogels. De kansen wilden er nog niet in maar we bleven door vechten voor de doelpunten. De verdediging liep ook lekker en alle ballen werden lekker snel onderschept en gingen gelijk naar de aanval toe. We werden allemaal een beetje gestrest omdat en maar niet gescoord werd. We gingen de rust dan ook met 0-0 in. In de rust pepten we elkaar weer een beetje op en we begonnen lekker fel aan de 2e helft. Het 1e doelpunt voor ons viel dan ook vrij snel. We kregen nu weer een beetje pit en even later kwam de 2-0 eraan. Na even gespeeld te hebben scoorde we de 3-0. Dijkvogels was niet een hele zware tegenstander maar we hebben met zijn alle voor de overwinning gevochten. Meiden van de c2 bedankt voor het spelen en reserve zitten! De volgende keer mag MONICA een stukje schrijven!!!