ODO E1 – ONDO (G) E3   4-3

Door Rick en Rob

de 2e wedstrijd, tegen ONDO. Helaas konden Maud en Iris er niet bij zijn vandaag, zij waren een weekendje weg. Hierdoor hoefden jullie vandaag niet te wisselen. Elk nadeel hep zijn voordeel, zou een bekende voetballer zeggen! Faye en Suzan stonden reserve (dank jullie wel!!), en er stonden heel veel ouders van jullie langs de lijn, en dat zien we natuurlijk heel graag!
Het team van ONDO bestond ook bijna helemaal uit meisjes. Er waren 2 jongens, die elk een helft speelden. En weer hebben we uitgelegd dat als je een hesje krijgt, je geen jongen bent, maar…………….. goed zo!
Al gauw bleek dat de beide teams van ongeveer dezelfde sterkte waren. Het spel ging flink heen en weer, vooral omdat er aan beide kanten veel gooi fouten werden gemaakt én iedereen ook weer goed stond te ‗onderscheppen‘ (dat is de bal van de tegenpartij ‗afpakken‘). We kwamen nog met 0 – 1 achter, maar daarna kregen we zoveel kansen……en pas ongeveer de 10e mooie kans werd gescoord; 1 – 1. Dit was wel verdiend, hoor! Daarna werd het 2 – 1 en 3 – 1, en was de koek aan onze kant op. ONDO kwam steeds dichterbij: daar waar ODO in de 1e helft heel veel kansen kreeg, was ONDO in de 2e helft handiger in het krijgen van de kansen. Iedereen werd een beetje zenuwachtig, en het leek ook wel dat jullie moeite hadden om je te concentreren….het werd 3 – 2 en 3 – 3…..en een ver afstandschot van een jongetje van ONDO ging er bijna in………. maar……………………………………
vlak voor tijd scoorden wij de winnende treffer, 4 – 3. Iedereen was erg blij met de overwinning!