ONDO (G) D6 – ODO D3   1-8

Door Jenny

Hallo jongens en meiden van de D3,

Afgelopen zaterdag moesten wij tegen ONDO D3. Het was een mooie zonnige dag en we hadden er allemaal wel zin in. Omdat jammer genoeg Melissa en Huub er niet waren ging gelukkig Pepijn mee. We waren intussen al weer 2 weken aan het trainen, dus het werd wel eens tijd voor een wedstrijdje. We waren er wel klaar voor na het mislukte toernooi bij Excelsior. Toen we bij ONDO aankwamen gingen we snel omkleden en werd mijn praatje erg verstoord door een vervelende wesp die steeds maar terug kwam. We waren er dus niet zo erg bij, en toch begonnen we erg goed aan de wedstrijd.
Na een paar aanvallen scoorde Jolijn de 1-0 en de 2-0. Gelukkig hield de verdediging het goed dicht. Even later scoorde Nienke nog een mooi schot en kreeg Lisa een strafworp mee die ze er heel mooi ingooide ook al stond ze volop met haar gezicht in de zon. Toen was het rust en stonden we 4-0 voor.
In de tweede helft gingen jullie net zo goed verder als in de eerste helft, jullie zette goed een aanval op en de verdediging zat er erg goed op, waardoor ONDO erg veel moeite had met overgooien en werden er veel ballen onderschept door Ruben. Niet snel na rust scoorde Daniëlle de 0-5 en had Pepijn er ook wel zin in door de 0-6 en de 0-7 te scoren. Met nog 10 minuten te gaan wilde jullie heel graag de 10 doelpunten halen want dan kregen jullie van mij een zakje chips. Jammer genoeg gingen jullie hierdoor te gehaast spelen en verloren we snel veel ballen. Nienke scoorde toch nog de 0-8, maar niet veel later kregen we een strafworp tegen die er door ONDO ingegooid werd. Toen floot de scheidsrechter af en was het 1-8 voor ons en hadden jullie je zakje chips misgelopen. Volgende keer beter!
Jullie hebben supergoed samengespeeld en ik ben een trotse coach!! Dinsdag trainen we weer lekker verder en ik hoop dat het hele seizoen zo goed gaat als zaterdag en dan worden we zeker kampioen!! Pepijn nog bedankt voor je prachtige invalbeurt. Mocht je niet kunnen trainen dan moet je Eline(06-20235038) of mij bellen. Tot dinsdag allemaal 🙂