ODO F3 – Futura F1   0-5

Door Lisa en Margot

Hoi Bo, Jana, Kevin, Marlies, Roos, Sterre en Thijmen!

Afgelopen zaterdag speelden we onze allereerste wedstrijd dit seizoen met de F3! Wat was het spannend zeg zo voor het echt een wedstrijd. Voordat de wedstrijd begon gingen we eerst met elkaar de kleedkamer in om wat dingetjes aan jullie uit te leggen. Jullie moesten de bal naar elkaar over gooien en proberen in de korf te scoren. En tijdens het verdedigen moesten jullie je handen omhoog doen zodat de tegenstander niet kon scoren. Dat laatste ging al heel goed!! Iedereen hield keurig zijn handen omhoog en bleef heel goed bij de tegenstander, we maakten het de paarse kinderen van Futura heel lastig! Het aanvallen was nog iets lastiger, maar daar gaan we de komende weken op trainen veel op oefenen, dan gaat het elke week een stuk beter!
Helaas was de tegenstander net iets verder dan wij met aanvallen en konden zij 5x keer scoren.. Ondanks dat we hebben verloren vonden wij het een hele leuke wedstrijd om te zien. Jullie hebben alle 7 keihard jullie best gedaan en het ging echt al hartstikke goed zo voor de eerste keer!!

Aanstaande donderdag gaan we weer lekker trainen met elkaar. Doordat Lisa en mijn rooster van school steeds kan veranderen wordt het moeilijk om op donderdag te blijven trainen. Donderdag horen jullie dus of we vanaf volgende week op woensdag om 18.00u gaan trainen. Mocht je een keertje niet kunnen trainen bel dan even af bij Lisa of bij mij. Als je er bij een wedstrijd niet bij kunt zijn moet je je afmelden bij de wedstrijdsecretaris, Monique.

Tot donderdag allemaal! Groetjes van 2 trotse coaches, Lisa (06 20583846) en Margot (06 30576304)