ODO wint gemakkelijk

Door Bestuur

Vandaag stond de dubbele derby tegen Maassluis op het programma. Allereerst was het de beurt aan ODO 2, dat de punten hard nodig heeft. Na een gelijkopgaande eerste helft liep ODO in de tweede helft snel weg en speelde een gewonnen wedstrijd zonder dat Maassluis een vuist kon maken. De eindstand werd 18-12.

Na ODO 2 was het de beurt aan ODO 1. Voor de winter werd in Maassluis in een thriller gewonnen met 1 puntje verschil. Nu was het een hele andere wedstrijd. ODO speelde goed en geconcentreerd en scoorde doelpunten. Maassluis deed dat voor rust niet zodoende was de ruststand 7-1 voor ODO. Na rust werd het nooit meer een wedstrijd. ODO heerste en de eindstand was 13-4. Een goede prestatie na een aantal weken met weinig punten.

ODO 1 blijft tweede op 3 punten van Avanti. ODO wordt gevolgd door IJsselvogels op 2 punten en Maassluis en Vitesse op 4 punten. Er is dus nog van alles mogelijk met de wedstrijden SDO – ODO en ODO – IJsselvogels in het verschiet.