ODO wint van ONDO

Door Thijs

ODO 1 heeft zaterdag overtuigend gewonnen van ONDO. ODO startte sterk en pakte een 4-0 voorsprong. ONDO kwam nog terug tot 4-3, maar ODO hield het initiatief en liep weer uit naar 6-3. Ook na rust (8-5) was ODO de betere ploeg en liep uit naar een maximale voorsprong van 11-6. In de slotfase kwam de voorsprong niet meer in gevaar en bij 12-8 floot de scheidsrechter voor het einde.
ODO 2 verloor van ONDO 2. Na een 6-6 ruststand, pakte ODO in de tweede helft steeds een kleine voorsprong maar kon deze niet tot het einde vasthouden. ODO had in de slotfase moeite om te scoren en ONDO maakte daarvan gebruik door terug te komen tot 11-11. Hoewel ODO langere en beter aanvallen had, was het toch ONDO dat in de laatste minuut van ver de 11-12 scoorde. ODO wist niet meer te scoren en verloor met één doelpunt verschil.