ODO verliest van VEO

Door Thijs

ODO 1 verloor met 15-16 van koploper VEO. In de eerste helft werd er om en om gescoord, zodat er met rust een 7-8 stand op het scorebord stond. Het begin van de tweede helft was VEO de sterkere ploeg. Het scoorde veel makkelijker dan ODO en liep uit naar 6 doelpunten voorsprong. Aan het slot van de wedstrijd herpakte ODO zich en kwam, gesteund door het thuispubliek, weer terug in de wedstrijd. De achterstand werd ingelopen, maar verder dan 15-16 kwam ODO niet. VEO hield van zijn ruime voorprong nog één doelpunt over en kon de twee punten mee naar huis nemen.
ODO 2 verloor ook met één doelpunt verschil van VEO: 12-13. ODO was in de eerste helft de betere ploeg en ging met 7-5 de rust in. In de tweede helft liep het bij ODO steeds stroever en kwam VEO beter in de wedstrijd. ODO verspeelde de voorsprong en VEO kwam op twee doelpunten voorsprong. ODO probeerde met veel inzet om de wedstrijd nog te kantelen, maar kon niet voorkomen dat VEO er met de winst vandoor ging.